امروزه در دنیای پیشرفته ای زندگی می کنیم، دنیایی که هر لحظه در حال پیشرفت بوده و راهی جدید برای داشتن یک زندگی آسان تر، پیش روی ما می گذارد. پس خیلی دور از انتظار نخواهد بود اگر به شما بگوییم که این روزها انواع مختلفی از نایلون با کاربردهای متفاوت به بازار معرفی شده است. نایلون در واقع نوعی پلیمر محسوب می شود که در سال 1935، کاملا تصادفی در مرکز پژوهش توسط والاس کاروترز کشف شد.
ابتدایی ترین تعریف اینچنین است: نایلون از جمله انواع مختلف پلیمر موجود در بازار است که مواد نرم آن را تشکیل می دهند. از جمله اولین کاربردهای نایلون، می توان به ساخت مسواک اشاره کرد. این اتفاق دقیقا سه سال پس از کشف الیاف نایلون رخ داد. دو سال بعد از آن نیز، متخصصان توانستند جوراب زنانه را اختراع نمایند. آیا اگر بگوییم که ابتدایی ترین و اصلی ترین هدف برای کشف این ماده، تهیه و ساخت لباس جنگی در جنگ جهانی دوم بود، باور می کنید؟ در واقع سال ها طول کشید که نظامیان کشف کنند بهره گیری از این ماده میتواند برای ساخت جلیقه های ضد گلوله و تایر خودروها مناسب است.
در دنیای کنونی نیز نایلون ها توانسته اند جایگاه بسیار مناسبی را برای خود دست و پا کنند. از همین رو انواع مختلفی از آنها به بازار معرفی شده است. اگر خواهان بهره گیری از این ماده پرکاربرد هستید، باید نسبت به انواع مختلف آن اطلاعات کاملی داشته باشید.
از همین رو در ادامه این محتوا توضیحات کاملی در این زمینه خدمت شما ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.
انواع نایلون و کاربرد آنها را بشناسید
همانطور که گفته شد، این روزها علم به اندازه ای پیشرفت کرده که نمیتوانید حتی نسبت به 5دقیقه آینده خود اطلاعات داشته باشید. پس خیلی بعید به نظر نخواهد رسید که انواع مختلفی از نایلون وجود داشته باشد. این انواع نایلون عبارتند از:
نایلون گلخانه ای
نایلون گلخانه ای همانطور که از نامش پیداست اغلب برای ساخت گلخانه مورد استفاده قرار میگیرد. اصلی ترین دلیل آن هم، هزینه بسیار پایین این محصول است. در واقع پوششی که این نایلون ها برای سقف و روی گلخانه به وجود می آورد میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای شیشه به حساب آید. چه بسا که هزینه بسیار پایینی را نیز با خود به همراه دارد. این محصول به واسطه وزن بسیار پایین میتواند به جای اسکلت های فلزی برای ساخت مکان های پرورش گل و گیاه مورد استفاده قرار گیرد.
بهره گیری از این نایلون ها میتواند هزینه های تهیه و ساخت گلخانه را به طور قابل توجهی از آن چیزی که تصور می کنید، پایین تر آورد.
نایلون یا سلفون پشت چسب دار
نایلون پشت چسب دار به دسته ای از انواع نایلون گفته می شود که سطح خارجی آنها دارای خاصیت چسبندگی است. این محصول در حال حاضر کاربردهای بسیار متنوعی در حوزه محافظت صنایع مختلف دارد. شما میتوانید در راستای حفاظت از سطوح مانند یک روکش به سراغ این نایلون ها بروید. همچنین کمک میکند تا در شرایط مختلف آب و هوایی محصولات خود را از عوامل مختلف آب و هوایی در امان نگه دارید. همچینن زمانی که دیگر نیازی به استفاده از آنها نباشد میتوان به راحتی آنها را از روی محصول مورد نظر بدون اینکه ردی از خود به جا گذارند پاک کرد. برای نمونه روی تمامی وسایل برقی که خریداری میکنید میتوانید پلاستیک های چسب دار را مشاهده کنید.
نایلون شیرینگ
تاکنون در رابطه با نایلون شیرینگ چیزی شنیده اید؟
در واقع آن دسته از نایلون هایی که برای بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار میگیرند را نایلون شیرینگ می نامند. البته از آنها تحت عنوان نایلون حرارتی یا نایلون کوچک نیز یاد می شود. شما میتوانید با توجه به نیاز خود این محصول را در سایزها و البته ضخامت های متفاوت تهیه نمایید. در این راستا میتوانید با کارشناسان سایت پلی پارس تهران ارتباط برقرار کنید تا اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما قرار دهند.
نایلون حبابدار
این نوع از نایلون را میتوان پرکاربردترین و دوست داشتنی ترین نایلونی دانست که مورد استفاده قرار میگیرد. نایلون حبابدار اغلب در بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار میگیرد و طرفداران زیادی نیز دارد. در واقع نایلون حبابدار از حباب هایی تشکیل شده که داخل آن را هوا پر کرده است. این حباب ها کمک می کند تا قدرت ضربه گیری آن افزایش پیدا کند. این محصول در انواع مختلفی مثل، کیسه حبابدار، رول حبابدار و ورق حبابدار عرضه میشود و میتواند محصولات حساس را در برابر ضربه و جابه جایی حفظ کند.
کلام آخر
در این محتوا به طور کامل در رابطه با انواع نایلون و کاربرد آنها توضیحاتی خدمت شما ارائه داده ایم. حال میدانید که کدام یک از نایلون ها میتواند نیاز شما را برآورده سازد. با این حال اگر سوالی در این زمینه ذهن شما را به خود مشغول کرده توصیه می کنیم به بخش تماس با ما مراجعه کنید. تا کارشناسان پلی پارس تهران اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار دهند.